Persondatapolitikk

Når du besøker Logimatics nettsted, no.logiawms.dk eller logimatic.dk, så aksepterer du vår cookie- og privatlivspolitikk, herunder betingelser og andre vilkår som fremgår av hjemmesiden.

Denne politikken er en del av Logimatics samlede dokumentasjon for behandling og oppbevaring av personopplysninger. Nedenstående omhandler de personopplysningene du avgir når du besøker nettstedet vårt.

I henhold til gjeldende persondatalovgivning betraktes Logimatic som dataansvarlig i forhold til de personopplysningene du avgir når du benytter nettstedet vårt.

Personopplysninger er all slags informasjon som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du benytter vårt nettsted, samler vi inn og behandler mange av disse informasjonene. Det skjer f.eks. ved vanlig tilgang av innhold hvis du melder deg på til vårt nyhetsbrev, fyller ut kontaktformularen og ved øvrig bruk av tjenester via nettstedet.

Vi behandler følgende informasjoner: Navn, e-post, telefonnummer og firmanavn.

Vi behandler og oppbevarer dine personopplysninger, herunder beskytter kvaliteten og integriteten av dem. Vi sørger for at dine opplysninger ikke blir hendelig eller ulovlig slettet, offentliggjort, tapt, forringet eller kommer til kjennskap hos uvedkommende, misbrukes eller for øvrig behandles i strid mot lovgivningen.

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan også til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger brukes. I tillegg kan du tilbakekalle ditt samtykke til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene som skal behandles om deg er feil, har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelse om dette skal skje til: lmc@logimatic.dk.

Har du en klage over vår behandling av personopplysningene dine kan du henvende deg til oss på lmc@logimatic.dk. Denne klagen skal inneholde navn, adresse, e-mail, telefonnummer og en beskrivelse av klagens innhold. Heretter behandler vi klagen, og du får svar hurtigst mulig. Du har i tillegg også mulighet for å kontakte Datatilsynet på datatilsynet.dk

Regler for behandling av dine personopplysninger finnes på Persondataforordningen og Veiledning om registrertes rettigheter (Datatilsynet)